Geldt Het Nieuwe Rijden ook voor motoren?

In principe gelden de tips ook voor motorfietsen. Dat betekent dat het bij iedere motorfiets bij een bepaalde snelheid altijd zuiniger is om in een zo hoog mogelijke versnelling te rijden.

 

 

Oudere auto's
 

Bij auto’s met een carburateur, meestal van vr bouwjaar 1990, moet bij het starten vaak wel gas worden gegeven. Dat kost dan ook wat extra brandstof. Daardoor is het bij carburateurauto's pas zinvol om de motor af te zetten als u verwacht langer dan n minuut stil te staan.In 5 versnellingen naar jouw rijbewijs!

 

1e versnelling
Na het aanmelden nemen wij direct contact met je op, om al je wensen te bespreken en je vragen te beantwoorden.

 

2e versnelling
Om te zorgen dat je niet teveel rijlessen krijgt, beginnen wij altijd met een uur durende rijtest. Je maakt dan kennis met de rij-instructeur, hij zal dan kijken hoeveel rijlessen je nodig hebt om in n keer voor je rijbewijs te kunnen slagen. Je hebt hiervoor geen theoriecertificaat nodig.   

 

3e versnelling
Na de rijtest nemen wij contact met je op om samen de uitslag van de rijtest en het lessenpakket te bespreken, dat het beste bij jou past. Je kunt dan kiezen tussen een spoedopleiding of een lessenpakket waarbij je de rijlessen over een aantal weken kunt spreiden. Ook weet je na de rijtest hoeveel rijlessen je nodig hebt, wat de totale rijopleiding je gaat kosten en wanneer je het rijbewijs kan halen.

 

4e versnelling
Dit houdt in dat je met zo weinig mogelijk rijlessen snel alle vaardigheden leert die op het rijexamen van jou worden verwacht. Indien je buiten het examengebied woont, vertrek en eindig je vanaf een centraal punt. Zo voorkom je dat je 25% van je lestijd kwijtraakt, waarmee je honderden euro's bespaart.

 

5e versnelling
Voor het spannendste gedeelte van de rijopleiding, het praktijk rijexamen, geven wij jouw de garantie dat je goed bent voorbereid. Ons streven is dat je in n keer voor het rijbewijs slaagt.